

Dietitian Update Day 2024 Thursday 28th November

<u>Timetable</u>

8:30 am	Welcome (10 mins)
	Bianca Sowerby External Courses Co-Convenor
	External Courses Co-Convention
8:40 am	The Plant Slant Approach in Renal Disease (50 mins)
	Elise Wilson & Maeve Tuohy
9:30 am	Indirect Calorimetry – our experiences in relation to the predictive
J.00 a	equations in different clinical areas (60mins)
	Various dietitians
10:30 am	Morning Tea (20 mins)
10.50 am	Allergy Update and Q&A (120mins) Vicki McWilliam
	VICKI PICWIIIIAITI
12.50pm	Lunch (40 mins)
1 2000	Planded Tube Earling Draigst regults from migraputrient
1.30pm	Blended Tube Feeding Project – results from micronutrient comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient
1.30pm	Blended Tube Feeding Project – results from micronutrient comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins)
1.30pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient
	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake
1.30pm 2.15pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT
	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake
2.15pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders -our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King
	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins)
2.15pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders -our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King
2.15pm 3.00pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins)
2.15pm 3.00pm 3.20pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie
2.15pm 3.00pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders –our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins)
2.15pm 3.00pm 3.20pm 3.30pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie Probiotic/Prebiotic Update (60mins) Karman Liu
2.15pm 3.00pm 3.20pm	comparison of commercial formula vs BTF, and RCH inpatient protocol update (45mins) Madeline Pilgrim and Charlotte Peake Problem Feeders – our feeding clinic experience with a MDT approach with Speech Pathology & Occupational Therapy (45mins) Sophie King Afternoon Tea (20 mins) WHO Guidelines Update for Infant Feeding (10mins) Tayla Rabie Probiotic/Prebiotic Update (60mins)